Natrural Žumberak NEĆE BITI OTVOREN za javnost 25. i 26. svibnja, te 1. lipnja, zbog silent retreata i grupe iz EU.

Cikloturizam i bicikliranje na Žumberku

Natrural Žumberak - obiteljsko izletište u okolici Zagreba. Najljepše mjesto za izlet s djecom u prirodu u okolici Zagreba

Žumberak ima ogroman potencijal za cikloturizam i odlične biciklističke staze

Biciklističke staze na Žumberku

Biciklarenje oko Zagreba

Otkrijte ljepotu Žumberka bicikliranjem

Biciklizam je idealan način da istražite Žumberak, jedno od najljepših i najneotkrivenijih područja Hrvatske. Ovo predivno područje nudi nevjerojatne prirodne destinacije i ljepote te bogatu kulturnu baštinu, kao odličan preduvjet za razvoj aktivnog turizma i cikloturizma, turizma koji je u strelovitom usponu. Bez obzira jeste li iskusni biciklist ili tek početnik, ovdje ćete pronaći mnoštvo biciklističkih ruta koje odgovaraju svim razinama kondicije i interesa.

Bicikliranje vam omogućuje istražiti skrivene dragulje kao što su rijeke, šumske staze i slikovita seoska naselja. Osim prirode, ovdje ćete naći i brojne kulturne znamenitosti.

Neka vas biciklističke rute na Žumberku odvedu na nezaboravno putovanje biciklom. Pridružite se zajednici biciklista turista i doživite Žumberak na jedinstven način, a usput stanite i na izletištu Natrural!

Žumberak ima odlične biciklističke staze i ogroman potencijal za biciklarenje, te razvoj cikloturizma i biciklizma.

Cikloturisti dobro nam došli!

Pošalji nam poruku:

Javi nam se!
KAKO DO NAS

Pretplati se na Newsletter

* indicates required

Molimo potvrdite da želite primati poruke od Natrural Žumberak:

S mailing liste se možete odjaviti klikom na link u podnožju naših emailova.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.