Jesen na Žumberku

Jesen na Žumberku je je uvijek posebna, a pogotovo u Natruralu. Bez obzira na vremenske uvjete, naša vrata su vikendima uvijek bila otvorena i ispunjena toplinom i obiljem okusa. Pogledajte kako nam je bilo!

Pošalji upit!

Vrijeme čitanja: 1 min.

Jesen na Žumberku je je uvijek posebna, a pogotovo u Natruralu. Bez obzira na vremenske uvjete, naša vrata su vikendima uvijek bila otvorena i ispunjena toplinom i obiljem okusa. Kako su listovi padali i hladniji vjetrovi puhali, naš jelovnik se obogatio toplim, ukusnim sezonskim delicijama.

Kuhali smo fine juhice i razna druga domaća fina jela. A gosti su mogli i prespavati kod nas, jer nudimo smo udobnih 14 kreveta.

🍁🌞 Osjetite čaroliju Žumberka u Natruralu! 🌞🍁

Obiteljski ručak u prirodi? Okrjepa i odmor tijekom biciklističke ili moto ture? Odmor nakon napornog radnog tjedna? Izletište Natrural na Žumberku je sve to!

Addresa

Budinjak 7, 10456 Budinjak, Samobor, Hrvatska

Jutra su započinjala mirisom turske kave i domaćeg žumberačkog doručka. Brali smo koprive i za naše goste pripremili aromatičnu juhu od kopriva. Pridružili su nam se i bikeri iz Prijedora, jer ipak smo mi bikers welcome mjesto, najbolje odmorište za motoriste.

Imali smo i team Building s radionicom kuhanja “Izrada knedli sa šljivama.” Ekipa se natjecala u izgledu, uređenosti radne površine i broju napravljenih knedli. Naša kuharica je ocijenila njihove kreacije, a pobjednici su dobili zasluženo priznanje. Hvala vinariji Jelenič iz našeg žumberačkog kraja i Royal Hill-u na podršci.

Jesen nas je inspirirala i da pripremimo fantastičnu juhu od kopriva koja je oduševila mnoge.

U Natruralu na Žumberku, jesen je bila vrijeme topline, okusa i posebnih trenutaka. S nestrpljenjem očekujemo nova druženja i avanture koje će nam donijeti zima.

GALERIJA

Slične objave:

Pošalji nam poruku:

Za sva dodatna pitanja i informacije, slobodno nas kontaktirajte na bojan@sportiputovanja.hr ili na broj telefona +385 99 332 5235.

Pretplati se na Newsletter

* indicates required

Molimo potvrdite da želite primati poruke od Natrural Žumberak:

S mailing liste se možete odjaviti klikom na link u podnožju naših emailova.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.