Kamo za vikend?

Kamo za vikend, a da je blizu, zabavno za djecu, i da se može i doći s kućnim ljubimcima? Da ima znamenitosti i atrakcije za razgledati u blizini, i da je super za jednodnevni izlet?

Pošalji upit!

Vrijeme čitanja: 1 min.

Kamo za vikend u blizini Zagreba?

Kuda za vikend, a da je blizu? Kamo s djecom za vikend, i da se može i doći s kućnim ljubimcima? Da ima znamenitosti i gdje se može razgledati atrakcije u blizini, i da je super za jednodnevni izlet i avanturu? I da je mrak za Instagram?

Dođite na Žumberak!

Vikend je vrijeme za opuštanje i druženje s obitelji i prijateljima. Smješteno u idiličnom okruženju (na samo sat vremena vožnje od Zagreba), izletište Natrural Žumberak je destinacija koja će vas oduševiti svojom ljepotom, domaćom hranom i bogatim aktivnostima. Jer oko nšeg izletišta priroda je prekrasna.

🍁🌞 Osjetite čaroliju Žumberka u Natruralu! 🌞🍁

Obiteljski ručak u prirodi? Okrjepa i odmor tijekom biciklističke ili moto ture? Odmor nakon napornog radnog tjedna? Izletište Natrural na Žumberku je sve to!

Addresa

Budinjak 7, 10456 Budinjak, Samobor, Hrvatska

Kamo za vikend? Što posjetiti ovog vikenda?

Za ljubitelje prirode, Žumberak je mjesto gdje za vikend uvijek dobijete više. Možete istražiti prekrasne slapove Žumberačkog gorja i uživati u šetnji prekrasnom dolinom Slapnice. Posjetite eko-centar Budinjak i otkrijte čari ovog zaštićenog područja. Arheološki park Budinjak nudi fascinantne arheološke nalazišta koja će vas vratiti u prošlost. Prošećite Stazom kneževa ili se upustite u avanturu Žumberačkim arheološkim putem.

Zašto ne posjetiti Stari grad Tuščak i diviti se njegovoj povijesnoj ljepoti? Groblja keltskog plemena Latobika su također značajna atrakcija koju treba istražiti. Ne propustite posjetiti i Grkokatoličku župnu crkvu Sv. Petra i Pavla, remek-djelo sakralne arhitekture.

Nakon što ste istražili sve ove zanimljive lokacije, vrijeme je za gastronomsku avanturu. Naš restoran u prirodi, s ponudom domaće hrane zadovoljit će i najzahtjevnija nepca. Uživajte u tradicionalnim jelima Žumberka, s vrhunskim sastojcima za nezaboravan ručak od lokalnih proizvođača hrane.

Krenite na obiteljski izlet. Djeca će se oduševiti prirodom i razniom aktivnostima na svježem zraku, jer Natrural nudi jedinstvenu avanturu u prirodi.

Ako razmišljate kamo za vikend s djecom, u blizini Zagreba, ili kamo na izlet, sada znate. Natrural na Žumberku je savršeno mjesto za vikend u prirodi. Okruženi prirodom, bogatom poviješću i ukusnom hranom, doživjet ćete savršen vikend za vas i vašu obitelj.

Žumberak je neodoljiva destinacija za savršen vikend izlet i posjet jednom od najljepših i neotkrivenih dijelova Hrvatske!

GALERIJA

Klikni za slično:

Pošalji nam poruku:

Za sva dodatna pitanja i informacije, slobodno nas kontaktirajte na bojan@sportiputovanja.hr ili na broj telefona +385 99 332 5235.

Pretplati se na Newsletter

* indicates required

Molimo potvrdite da želite primati poruke od Natrural Žumberak:

S mailing liste se možete odjaviti klikom na link u podnožju naših emailova.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.